Skip to content

GREEMED
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-02-20 15:09:48
JSON

Tax Registration Number: K91329017I
Administrators: Adil Cani
Scope: Tregti import-eksport me shumicë dhe pakicë të makinerive e pajisjeve, të artikujve të ndryshëm spitalor jo medikamente, të artikujve industriale, ushqimor, bujqësor, ndërtim e linja prodhimi.
Other Trade Names: GREEMED
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 21.01.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 26 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy me targe AA 054 MX dhe nr. shasie 2 WV1ZZZ2KGX039991
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Bulevardi Bajram Curri, Pallati 35, Shk. 1, Ap.4.

Address:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Shefqet Ndroqi, Magazina Nr. 2, prane Sanatoriumit.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 38 484 897,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 994 187,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 4 932 629,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -12 418 838,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 755 700,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:125 315 528,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:54 146 696,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 22 348 088,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016

Worked By : A.Baja