Skip to content

REGJISTRI I BARRËVE SIGURUESE (R.B.S)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-24 14:39:50
JSON

Tax Registration Number: K91627014G
Administrators: Brunilda Jegeni
Scope: Zbatimi i kontratës konçensionare me Autoritetin Kontraktues, Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës të Republikës së Shqipërisë Nr. 1906 Rep e Nr. 894 Kol, datë 14.04.2009 të noteres Violeta Sulkaj. Kryerja e veprimtarisë së mbajtjes, ruajtjes, kryerjes së të gjitha veprimeve në lidhje me Regjistrin e Barrëve Siguruese të parashikuara nga ligji nr. 8537, i ndryshuar dhe transferimit të këtij regjistri tek Autoriteti Kontraktues me përfundimin e afatit të parashikuar në kontratë.
Other Trade Names: REGJISTRI I BARRËVE SIGURUESE (R.B.S)
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 22.04.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 6 200 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 8, Rruga e Dibrës, Qendra e Biznesit Observator, Pranë Selvisë, Kati XII

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 146 544 379,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 160 100 315,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 151 055 584,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 140 287 641,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 135 552 266,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 113 973 632,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 92 589 933,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 81 514 447,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 38 814 423,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 6 058 299,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:210 322 786,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:214 439 842,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:193 232 153,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:177 973 633,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:166 808 156,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 142 292 303,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 124 918 590,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 108 710 878,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 58 800 748,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 24 508 840,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala