Skip to content

INFRATECH (Ish "STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJE-KOLAUDIM-FILJANA VEIZAJ")
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-02-26 10:07:22
JSON

Tax Registration Number: K91628001D
Administrators: Filjana Veizaj
Scope: Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim dhe konsulence në ndertime civile dhe ekonomike, ne ndertimet rrugore, ne ndertimet hekurudhore, ne vepra arti, ne ndertime detare, hidraulike e hidroteknike, ne vepra te veçanta e punime speciale,pjesemarrje ne tendera publike dhe private te lidhura me objektin e shoqerise, import eksport, tregti me shumice e pakice te produkteve industriale, materialkeve te ndertimit, produkteve ushqimore etj.Vleresime te pasurise. Konsulence juridike.Sherbime ekspertize profesionale lidhur me ndikimin ne mjedis. Sherbime konsulence te planeve te pergjitheshme vendore dhe planifikimit urban.
Other Trade Names: STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJE-KOLAUDIM- FILJANA VEIZAJ
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 27/04/2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Besim Imami, pallati 12- katesh, kati i 2-te, nr.13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.12.2020
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.08.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 26.02.2024
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 07.08.2023
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 39 217 933,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 28 024 880,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 29 801 589,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 16 914 884,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 4 346 686,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 15 740 366,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 719 568,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 11 272 156,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 049 760,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 29 546,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 874 223,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:79 581 937,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:70 053 839,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:54 565 860,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:29 556 898,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:26 103 864,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:57 953 661,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:29 158 568,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:25 465 026,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 6 277 092,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 3 403 557,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 5 293 012,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli