Skip to content

PRESTIGE Acqua Oligominerale (Ish BLUE EYE ONE)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-03-10 14:07:46
JSON

Tax Registration Number: L11312027P
Administrators: Sofije Merkaj
Scope: Import eksport, tregtim të të gjithë llojeve të artikujve ushqimore me shumicë dhe pakicë, etj.
Other Trade Names: PRESTIGE Acqua Oligominerale
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 07/01/2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi, Greqi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: Prestige Immobiliare S.a, një shoqëri anonime, person juridik grek, e regjistruar në Dhomën e Tregtisë Korfuz, me Numër Fiskal 800345446, me seli në Samara 2, Korfuz, K.P. 49100, e përfaqësuar nga administratori i saj, Z. Fouzi Hadj Ahmad (Sipas kontratës së shitblerjes Nr. 1110 Rep., Nr. 827 Kol., datë 28.08.2015)

Subjekti Juridik PRESTIGE Acqua Oligominerale nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: I. Më datë 14.06.2012, me vendim të asamblesë së ortakëve, u miratua pezullimi i veprimtarisë së shoqërisë për një periudhë të pacaktuar. Statusi kaloi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 23.09.2013, asambleja e ortakëve miratoi aktivizimin e veprimtarisë së shoqërisë. Statusi kaloi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr 5, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati nr 7, Shkalla nr 1, Apartamenti nr 2/1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala