Skip to content

Vojsava Zenelaj
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-07-21 14:02:44
JSON

Tax Registration Number: L12330004A
Administrators:
Scope: Rrobaqepsi. Agjensi ndërmjetësimi, shitje, blerje, mallra të ndryshme, ndërmjetësim brenda dhe jashtë vendit për aktivitete: kulturore,industriale, kreative, turizmi dhe përgjithësisht çdo veprimtari tjetër ndërmjet subjekteve juridike, private të huaj dhe vendase dhe konsulencë.
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 30.11.2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla Nr.2, kati i dytë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 21.07.2021
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 3 154 859,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 421 792,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 255 401,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 917 908,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 201 053,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -238 215,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -701 203,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 206 657,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:37 676 986,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:27 959 748,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:13 948 769,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:19 241 036,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:9 113 123,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 12 039 459,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 8 708 538,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 8 120 987,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala