Skip to content

Lotaria Kombëtare (Ish OLG Project)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-04-01 14:49:21
JSON

Tax Registration Number: L22119005R
Administrators: Paul Pialek, Skënder Rama
Scope: Aktiviteti në fushën e lotarisë kombëtare dhe lojërave të tjera të fatit ku shoqëria është e liçensuar ose e autorizuar për zhvillimin e këtyre lojërave. Zhvillimin e aktivitetit tregtar dhe ofrimi i shërbimeve të çdo lloji; krijimin e degëve ose filialeve si dhe përfitimi i interesave në shoqëri të tjera tregtare; dhe të gjitha llojet e aktiviteteve tregtare dhe aktiviteteve të tjera ndihmëse të nevojshme ose të domosdoshme për të mbështetur në mënyrë direkte ose indirekte objektin e aktivitetit të shoqërisë ose që lidhen me të. Objekti i aktivitetit të shoqërisë mund të zhvillohet brenda ose jashtë Republikës së Shqipërisë. Përveç kësaj në përputhje me legjislacionin shqiptar, shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet që lidhet direkt ose indirekt, që është rezultat ose lidhet me objektivin e mësipërm. Për arritjen e qëllimit të mësipërm, shoqëria mund të kryejë çdo transaksion tregtar, financiar, qeraje ose hipoteke, që mund të konsiderohet i vlefshëm ose i nevojshëm në mënyrë që të ushtrohet objekti i shoqërisë.
Other Trade Names: OLG Project
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 06/09/2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Austri
Initial Capital: 3 358 009 500,00
Shares: 257 094
Parent Company / Owner: Albanisch Österreichische Lotterien Holding Gesellschaft m.b.H, një shoqëri e krijuar sipas ligjeve të Austrisë, me seli në Vjenë dhe me adresë të regjistruar në Renweg 44, 1038, Vjenë, Austri, e regjistruar pranë Regjistrit Tregtar të Gjykatës Tregtare në Vjenë me nr. FN 383662, e përfaqësuar nga Erwin Binder (Sipas aktit e themelimit të shoqërisë, datë 06.09.2012, të dorëzuar në QKB)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues date 19.08.2022, terhequr nga QKB ne daten 01.04.2023, Pronar perfitues i shoqerise eshte:
Johann Graf, shtetas austriak, i datelindjes 1947, pronar perfitues per 80% te pronesise se Lotarise Kombetare pasi zoteron me 89.96% Novo Invest GmbH (FN381832V), shoqeria meme e Novomatic AG (FN69548B). Novomatic AG zoteron 100% te kapitalit te AOLH GmbH (FN383662I). AOLH GmbH zoteron Albanisch Österreichische Lotterien Holding Gesellschaft m.b.H, shoqerine meme te Lotarise Kombetare. Data e percaktimit si pronar perfitues: 16.12.2016.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Murat Toptani", Qendra e Biznesit Eurocol, Kati 6

Address:
• Lezhe Lac Lagjja nr. 2, Rruga e Tregut, Qender Kurbin, Zona Kadastrale nr.2364, Kioske-30653
• Berat Kucove Lagjja ''Tafil Skendo'', bulevardi kryesor, godina me nr. pasurie 4/358, zona kadastrale 2310
• Tirane Lagjja 1, Rruga "Ali Shefqeti",Objekti ne zonen kadastrale 8170, nr.pasurie 9/518/2
• Elbasan Lagja Luigj Gurakuqi, zona kadastrale 8525, Nr.pasurie 1/12 3001- 32676
• Korce Bucimas Rruga nacionale Pogradec Korçë, objekt me Nr. pasurie 400/120, zona kadastrale 3167.
• Korce Lagja 16, Rruga 10 Korriku, Pallati 18, Hyrja Nr.8 -32389
• Elbasan Lagja Visarion Xhuvani, rruga Rinia, zona kadastrale nr. 8524, ndertesa nr. 7, kati 1
• Tirane Rruga Ismail Qemali, shk. 1, Ap. B, Njesia Administrative Nr. 5, ZK 8270, numer pasurie 2/187+1-B1
• Tirane Farke LUNDER Almark shpk-Market, Farkë, Qendra Tregtare TEG, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Lundër 31502
• Tirane Kavaje Lagjia nr.1, Blv. "Josif Budo", ndertese 1 kateshe, me zone kadastrale nr.8552, nr.pasurie 17/170 -32546
• Fier Lushnje Lagjja Kongresi i Lushnjes, perballe kinoteatrit Vace Zela - 31575
• Durres Lagjja nr. 6, Rruga Deshmoret, Pallati 261, Kati i pare.
• Korce Pogradec Rruga 3 Reshit Çollaku, lagjja nr 1, nr pasurie 4/261, zona kadastrale 8581 - 32440
• Tirane, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallatet 7-kateshe, prane Foto Skenderbeu, Kati 1, Nr. 4
• Korce, Pogradec, Lagjja 1, Rruga e Stadiumit, ambjent me numer pasurie 1/334-N7, Zona Kadastrale 8581-32442
• Berat, Njesia tregtare, Nr pasurie 11/125, Volumi 12, Faqe 85, Zona Kadastrale 8502, Lagjia'' 22 Tetori'', Bashkia Berat
• Tirane, Njesia bashkiake nr 4, rruga e Dibres, kioska nr 1, 30765
• Durres, Rruga Egnatia - Skenderbeg, Lagjia 4, Kioske. - 30688
• Tirane, Rruga B.Biba, Shkalla 0, Hyja 1-32585
• Elbasan, Lagjia D. Haxhire, Bulevardi Qemal Stafa, Rruga 1 Maji, Kioske. - 30120
• Berat, Kucove Rruga "Llukan Prifti", Hyrja 255, Zona Kadastrale 2310, Nr.pasurie 6/192-N3, vol.30, fq.12
• Tirane, Kavaje, Lagjja Nr 5, Bulevardi Indrit Cara, pallati 4 Katesh, kati -1, Nr288-31231
• Diber Bulqize, Lagjja Gjeologu, Rruga Gjeologu i Pare, pallati 03, kati 1, me nr. pas. 2/114, z.k. 8612.
• Tirane Kavaje, Lagjja nr. 1, rruga Josif Budo, objekt 1-katesh, pasuria nr. 18/10, zona kadastrale nr. 8551
• Shkoder Puke Rruga Rexhep Teni, Blloku Nr. 1, Ndertese 2 - kateshe, Kati 2, Zona Kadastrale 3069, Pasuria Nr. 47 - 32480
• Korce Bucimas Fshati Bucimas, nr pasurie 58/79, zona kadastrale 1298
• Tirane Vaqarr, Lagjia Myrtaj, Rruga e Arbanes, Ndertesa Nr. Pasurie 16/2,16/3,16/22,16/23, Zona Kadastrale Nr.3712
• Korce, Lagja 10, Rruga Niko Kovaci, Pallati Nr. 13, Ap.2 ,Kati 1/B - 32495
• Durres Sukth, Sukth Qender, objekt me nr.pasurie 141/208-ND, zona kadastrale 3542-32470
• Tirane, Rruga Luigj Gurakuqi, Tek Kolonat, Kioske
• Fier, Lagjia Kastrioti, Rruga Brigada IX sulmuese, kioske
• Tirane, Rruga Studenti, Nd. 15, Hyrja 7, Godine 4 kate, Njesia Administrative nr 7
• Tirane Kamez, Rruga Berisha Nr. 4, zona kadastrale 2066
• Shkoder Fushe Arrez, Rruga Qender, Pallati Nr. 3, Kati i pare, Shkalla nr. 1 - 31531
• Korcë, Pogradec, Rruga Fan Noli, Lagjja Nr.2, Nr.Pasurie 4/74-N3, Zona Kadastrale 8582.
• Korce Pogradec, Lagjja Nr.1, Rruga 10 Deshmoret e Pojskes, Nr.Pasurie 1/427-n1, ZK8581-32569
• Durres, Lagjja nr.17, Rruga Prokop Sorra, godine kater kateshe me nr. pasurie 5/1167/NDN3, zona kadastrale 8513, kati i pare (E24).
• Durres, Lagjja nr.6, Objekt me nr.pasurie 4 3/228-N4, Zona Kadastrale 8513
• Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 9, Rruga Mine Peza, Pallati Nr. 210, Kati i pare. - 30625.
• Korce, Lagjja 9, Rruga Edit Durham, Objekti nr. 28. -32599
• Tirane, Konferenca e Pezes, Kiosk
• Tirane, Rruga "Gjin Ndue Shpata", prane lulishtes "Çajupi", Kiosk - 30433 .
• Diber Peshkopi Lgj. "Nazmi Rushiti". blv. "Elez Isufi", ZK Nr. 2932, lokali nr. 25, pasuria Nr.12/66
• Berat, Ura Vajgurore, Lagjja "18 Tetori", sheshi "Dimal", godina me nr pasurie 1/424-N8, zona kadastrale 3682
• Berat, Lagjja Çlirim, godine tre kateshe, kati i pare, prane Ish -NG-se
• Tirane Kashar, Rruga Thoma Koxhaj Kompleksi Arbion, Hyrja 1 Kati 1 - 32505
• Vlore Sarande, Lagjja nr 2, Rruga Vangjel Pandi, Godina nr.69, kati i pare - 32543
• Durres, Lagjja 13, Plazh, Objekt me Zone Kadastrale 8518, Nr.Pasurie 24/214-N3; 24/214-N4; kati I pare
• Kukes, Lagjia Nr. 2, Rruga Ditura, Zona Kadastrale nr. 2315, Nr. Pasurie 27/130 - 30462
• Tirane Kavaje, Lagjja nr.1, Bulevardi Josif Budo, ndertese 1 kateshe, me zone kadastrale nr. 8552, nr. pasurie 17/170 - 32546
• Tirane, Njesia Bashkiake Nr.2, Rruga Pjeter Budi, Ndertesa 3-katshe, Kati 1 , Nr 35, Zone Kadastrale 8190, nr Pasurie 8/190-32528
• Tirane, Njesia Bashkiake nr. 8, rr. "Xhorxhi Martini", pallati 33, ap. 2
• Tirane Dajt LINZE Rruga Seit Isufi, godine 5 kateshe, kati i pare, dyqani Nr 4.
• Diber Peshkopi, Lagjja Nazmi Rushiti, Rruga Jashar Kola, Zona Kadastrale 2932, Lokali nr 12/61-N1
• Elbasan, Belsh, Lagjia Belsh Qender, Rruga Belsh-Elbasan km. 1, Ndertesa Nr. 28/24/ N. 1, Kati 1 - 30752
• Korce, Pogradec, Bulevardi ''Reshit Çollaku'', Lagjja Nr.2, Nr.Pasurie 4/138, Zona Kadastrale 8581-32631

Website:
https://lotaria.al/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.10.2020
Vendim I asamblese se pergjithshme (12.12.2017)
Vendim I asamblese per zmadhimin e kapitalit (28.09.2012)
Vendim I asamblese per zmadhimin e kapitalit (15.10.2012)
Vendim I asamblese se per zmadhimin e kapitalit (19.01.2017)
Vendimi I Autoritetit te Konkurences Nr. 427 (20.07.2016)
Vendimi i asamblese se ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 21.07.2020
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2017)
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: -326 596 817,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -302 042 163,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -306 774 905,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -351 555 248,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -356 206 900,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -263 859 165,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -237 027 430,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -492 867 640,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -624 492 427,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -34 367 645,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:414 232 602,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:376 051 112,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:653 754 452,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:305 872 095,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:288 536 442,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:300 561 027,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:369 992 005,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 586 224 850,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 372 652 128,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Lala