Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albanisch Österreichische Lotterien Holding Gesellschaft m.b.H
Rezultate gjithsej: 1

LK INVEST (ish Lotaria Kombëtare, Ish OLG Project)

L22119005R
(Aktiviteti ne fushen e konsulencës për operimin e çdo njërës dhe/ose të gjitha lojërave te fatit të autorizuara për t’u luajtur sipas Ligjit Shqiptar për Lojërat e Fatit, brenda territorit të R)

Tiranë -237027430 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni