Skip to content

GIZAVESH ENERGY ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-12 09:12:33
JSON

Tax Registration Number: L32124008V
Administrators: Vera Feri
Scope: Ndërtimin, operimin dhe transferimin e Hidrocentraleve mbi Lumin Zalli i Qarrishtes tek Autoriteti Kontraktues, (Ministria e Ekonomisë dhe Energjetikës), ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike, në zbatim të parashikimeve të Kontratës së Konçesionit.
Other Trade Names: GEA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 13.09.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga, Papa Gjon Pali II-të, ABA Business Center, kati i 7-të

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -85 429,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -94 256,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -592 690,00
Worked By : A.Lala