Skip to content

HEC SHUTRI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-12 14:20:54
JSON

Tax Registration Number: L32221042M
Administrators: Agron Jaupllari
Scope: Objektivi kryesor i Shoqërisë është zbatimi i kontratës Konçesionare me Autoritetin Kontraktues me nr rep. 10107 dhe kol 3247 date 02. 09. 2013 dhe të miratuar me VKM Nr. 564, datë 14. 09. 2011 Shoqëria ka për objekt kryerjen e veprimtarisë së financimit, projektimit, ndërtimit, vënies në punë, administrimit, mirëmbajtjes së hidrocentralit Shutri dhe transferimin e tyre në përfundim të kontratës nga Konçesionari tek autoriteti kontraktues, konform kushteve dhe afateve të kontratës Konçesionare me nr rep. 10107 dhe kol 3247 datë 02. 09. 2013.
Other Trade Names: HEC SHUTRI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 30.09.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Më datë 27.11.2014, me kërkesë të administratorit Agron Jaupllari, u pezullua aktiviteti i shoqërisë “HEC Shutri” sh.p.k për një periudhë të pacaktuar sepse nuk ka dhe nuk parashikon të ketë punë.. Statusi i shoqërisë ndryshon nga “Aktiv” në “Pezulluar”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi Zogu i Parë, pallati ngjitur me Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Kati II

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala