Skip to content

HP STUDIO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-10-26 08:22:52
JSON

Tax Registration Number: L32229030G
Administrators: Tea Proko
Scope: Projektime, mbikëqyrje dhe kolaudim i punimeve të ndërtimit. Shërbime konsulencë, shërbime marketingu dhe vlerësim i pasurive të paluajtshme. Shërbime në fushën e planifikimit urban dhe shërbime në fushën e planifikimit të peizazhit.
Other Trade Names: HP STUDIO
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.10.2013
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 50 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Frosina Plaku, Pallati A& EM, prane shkolles Naim Frasheri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.10.2021
Akti i themelimit
Vendim i ortakut te vetem dhe kontrata e shitjes se kuotave 19.06.2017
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -3 794,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 406 667,00
Worked By : A.Lala