Skip to content

ER PETROL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-02-03 13:05:55
JSON

Tax Registration Number: L32607401L
Administrators: Rexhinald Hazizaj
Scope: Tregtues me pakicë i naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre, gazit të lëngshëm për automjete dhe konsumatorë, vajrave lubrifikantë dhe artikuj të ndryshëm për automjete dhe mjete motorike. Tregtim me shumicë të mallrave të ndryshëm të import-eksportit brenda dhe jashtë vendit duke përfshirë mallra ushqimore, industrial, lëndë ndërtimi, pajisje elektroshtëpiake, pjesë këmbimi etj, duke ushtruar kështu aktivitet në fushën e tregtisë së brendshme dhe të jashtme. Shërbime në hoteleri dhe turizëm, ndërtim të objekteve të ndryshme, ambjente shërbimi (lokale), bar bufe, restorant, shërbime të ushqimit, lavazho, servis mjetesh, parking privat dhe shitje pjesë këmbimi. Ndërtim i veprave në industrinë hidrokarbure. Aktivitet dytësor në transportin e hidrokarbureve.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 04/02/2013
District: Fier
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Parent Company / Owner: RESULI – ER, nje shoqeri aksionare, e themeluar me date 10/12/2010 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L12510413V, me adrese ne Fier, Qender Fier Daullas Lagjja Mbrostar Ferko, rruga "Baltës" banesa nr-53, zone kadastrale nr-3980 numer pasurie nr- 62/24, me administrator Euart Resuli dhe ortake Eduart Resuli dhe Roland Resuli (Sipas te dhenave te QKB deri me date 06.01.2021)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Changes
Address:

Seat:
Fier, Qender Fier, Daullas, Lagjja Mbrostar Ferko, rruga "Baltës",banesa nr-53, zone kadastrale nr- 3980 numer pasurie nr - 62/24

Address:
Tirane, Rruga Mine Peza, Kryqezimi i "Don Boskos", zona kadastrale 8320 pasuria nr-6/234

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 03.02.2022
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 40 742 413,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 40 806 002,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 35 695 846,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 47 221 937,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 27 157 315,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 24 137 455,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 38 588 086,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 10 727 285,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:278 606 145,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:378 858 198,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:420 282 065,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:453 357 784,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:343 052 575,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:304 386 470,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 446 268 535,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 104 370 337,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : A.Lala