Skip to content

ARABEL - STUDIO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-08 13:37:46
JSON

Tax Registration Number: L51812001S
Administrators: Roland Osmani
Scope: Projektim, Mbikëqyrje dhe kolaudim në fushën e ndërtimeve dhe vlerësim të pasurive të paluajtshme. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditimin mjedisor. Blerja dhe shitja e automjeteve.
Other Trade Names: ARABEL - STUDIO
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11/06/2015
District: Diber
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Changes
Address:

Seat:
Diber, Peshkopi, Lagjja “Gjoke Doçi”, Bulevardi “Elez Isufi”, Z.K.Nr.2932, Zyra në Ndërtesën Nr.05

Address:
Tirane, Rruga "Artan Lenja", Ish Fusha e Aviacionit", Njësia Bashkiake Nr.7, Kulla Nr.4, kati 1, Apartamenti 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 10 647 049,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 9 601 963,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 7 743 238,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 6 338 291,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:47 096 797,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:51 810 320,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:28 984 538,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:28 984 538,00
Worked By : A.Lala/ A.Baja