Skip to content

G B Civil Engineering
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-09 09:24:43
JSON

Tax Registration Number: L51825011V
Administrators: Gazmir Bizhga
Scope: a) Studio vleresimi pasurish te patundeshme.b) Projektim punimesh ndertimore.c) Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi.d) Punime topografike ndertimoree) Hartim raportesh te ndikimit te mjedisit,auditim mjedisor,ekpertiza per probleme mjedisore.f) Agjensi imobiliare.Sherbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet energjetike IV.4.C. Sherbime te ekspertizes dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe / ose kullota III.7.A. Shpues profesionist per uje Kodi III.7.B
Other Trade Names: G B Civil Engineering
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 24/06/2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Kavajës, ish-Parku, pranë "Tregut 100 Vitrinat", Kulla C, Shkalle 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 29.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.05.2023
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 11 168 855,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 8 424 962,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 4 382 570,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:18 512 802,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:15 206 324,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:7 552 476,00
Worked By : A.Lala/ A.Baja