Skip to content

HEC HOTOLISHT
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 08:12:09
JSON

Tax Registration Number: L51929012G
Administrators: Indrit Gashi
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e hidrocentraleve "Kaskada e HEC-eve të Hotolishtit" dhe transferimin e tyre në përfundim të kontratës nga Konçesionari tek Autoriteti Kontraktues, konform kushteve dhe afateve të kësaj kontrate.
Other Trade Names: HEC HOTOLISHT
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 07.07.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 10, Rruga Sami Frashëri, Qendra Metropol, Ndërtesa 14, Kati 2, përballë Drejtorisë së Policisë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala