Skip to content

DiaVita
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-08 09:48:41
JSON

Tax Registration Number: L52305009L
Administrators: Klodian Shehi, Hans Carl-Anders Abrahamsson
Scope: Zbatimi i kontratës së konçesionit/partneritetit publik privat "Për Shërbimin e Hemodializës pranë spitaleve rajonale në Shkodër, Lezhë, Korçë, Vlorë dhe Elbasan". Shoqëria e zhvillon aktivitetin në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi dhe me statutin e saj, në territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj. Shoqëria mund të krijoje filiale brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, në përputhje edhe me legjislacionin e vendit përkatës.
-------------
Kategoria: Sektori i Shëndetësisë
-------------
Other Trade Names: DiaVita
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 15/10/2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Suedi
Initial Capital: 157 294 851,00
Shares: 1
Parent Company / Owner: “DIAVERUM INTERNATIONAL AB”, shoqëri suedeze me përgjegjësi të kufizuar, me seli të regjistruar në adresën Hyllie Boulevard 39, 215 37 Malmo, Suedi, e regjistruar me numër 556858-6589, dhe e përfaqësuar së bashku nga Hans Carl-Anders Abrahamsson dhe Bjorn Martin Brixer. (Sipas marrëveshjes së transferimit të kuotës, datë 30.09.2019, të dorëzuar në QKB)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 24.06.2022, terhequr nga QKB date 04.08.2023, Klodian Shehi mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues.
Hans - Carl - Anders Abrahamsson mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues.Nuk ka informacion per pronaret perfitues
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Papa Gjon Pali", Pallati 11/1, (ish Telesport), Tirana

Address:
Elbasan, Spitali Rajonal Elbasan, godina e pediatrisë, kati 5, Lagjja Haxhijas
Shkodër, Rruga Kole Heqimi 11, brenda ambienteve të Spitalit Rajonal Shkodër, kati i tretë
Lezhë, Rruga e Spitalit Lezhe 4501, Spitali Rajonal Lezhë, Kati II (Dytë)
Vlorë, Rruga Mitaq Sallata, brenda ambienteve të Spitalit Rajonal Vlorë, kati i parë
Korçë, Spitali Rajonal Korçe, Blv Fan Noli, nr 98
Tirane, Vore, Nr. pasurie 17/26, ZK. 2726, v. 12, f. 34, Rr. "Muçaj", Vorë

Website:
https://www.diavita.al/rreth-nesh/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (24.12.2018)
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 32 162 394,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 9 352 896,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -687 541,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 50 545 615,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 47 260 976,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 76 892 302,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 60 257 231,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -53 242,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:810 314 234,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:751 743 890,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:735 737 139,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:695 307 166,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:643 298 666,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:560 766 165,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:147 745 164,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala / P. Nikolli/ L.Kanani