Skip to content

ENERGJIA VALAMARA (Ish VALMARA ENERGY)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 08:32:18
JSON

Tax Registration Number: L54615003D
Administrators: Mustafa Osmani
Scope: "Ndërtimi dhe Operimi i Hidrocentraleve "Selca 2" dhe "Mesmal 1, 2, 3". Prodhimi, transmetimi dhe shpërndarja e energjisë elektrike. Shitja dhe blerja e energjisë- elektrike. Kryerja e punimeve të ndërtimit dhe rehabiituese në objektet si: Vepra e marrjes, kanale derivimi; dekantues dhe basene presioni, linja të tubacioneve nën presion me material çelik ose fibra xhami. -Ndërtim i godinave të makinerive dhe pajsjeve, ndërtim dhe shfrytëzim i linjave të trasmetimit në tensione e ulta, të mesme dhe të larta, montim dhe shfrytëzim të pajisjeve elektro-hidromekanike, montim dhe shfrytëzim i sistemeve të automatikës, mbrojtjes dhe rregullimit. Kryerjen e studimeve tekniko ekonomike dhe mjedisore për sistemet e prodhimit të energjisë elektrike.
Other Trade Names: ENERGJIA VALAMARA
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 13.10.2015
District: Korçë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 193 866 995,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Korçë, Gore, LOZHAN I RI, Njësia administrive Gorë, fshati Lozhan i Ri, zk. 2494

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala