Skip to content

LUXODE STUDIO (ish " NOVAKTI")
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-09-29 11:10:41
JSON

Tax Registration Number: L61415029I
Administrators: Argus Xoxi
Scope: Tregti me shumice i nenprodukteve te hidrokarbure. Sherbime: urbanistike dhe arkitektonike te llojeve te ndryshme, Tregti: Import-tregtim automjete, pjese nderrimi, autogoma, bateri, lubrifikante, makineri, pajisje elektrike, mekanike, mjeksore, industriale, gjeneratore, transformatore, bujqesore, automotive. Per transmetimin, kontrollin, matjen e energjise. Lende djegese. Sisteme sigurie. Materiale pajisje hotelerie dhe mobilimi. Tregtim mallra ushqimore. Lubrifikante, pjese kembimi, autogoma, lavazh. Materiale, pajisje elektrike dhe elektronike. Materiale, pajisje didaktike, pajisje laboratorike dhe sherbime per to. Sherbime: Servis automjetesh, makineri pajisje, mekanike, elektrike etj. Lavazh automjetesh. Pastrim mbeturinash urbane dhe spitalore. Transport mallrash kombetar dhe nderkombetar. Agjenci udhetimesh kombetare dhe nderkombetare. Sherbime perkthimi. Trajnime. Sherbime avokatie. Instalim, konfigurim, pajisje elektronike software dhe hardware.
Other Trade Names: LUXODE STUDIO
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 01.02.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Kosove
Initial Capital: 3 663 160,00
Shares: 1 000
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Argus Xoxi; Johan Feratllari, Nafjola Jaho
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rr."Bardhok Biba" , P.'Hodaj', Sh.'A', Nr.10- 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.09.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 06.11.2017
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 08.04.2018
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per ndryshimin e formes ligjore date 28.07.2021
Financial Documents: Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -779 286,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -186 839,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 289 255,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 247 349,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -2 506 562,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:2 799 300,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:7 933 942,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:3 447 216,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:6 264 123,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 098 610,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : L.Kanani