Skip to content

HEC ARSTI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 14:40:16
JSON

Tax Registration Number: L61601028F
Administrators: Lulezim Pepa
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e HEC ''ARSTI'' dhe transferimi i tij nga Konçensionari tek Autoriteti Kontraktues në përfundim të kontratës së konçesionit.
Other Trade Names: HEC ARSTI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 31.03.2016
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: 1) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës), Tërheqës me targë: AA 037 XI
2) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës), Eskavator, LIBHERR 944
3) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës) FORISTRAD NISSAN me targë: AA 549 UZ
4) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës) ESKAVATOR CAD 323
5) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës), KAMION MAN me targë: AA 346 VG
6) Shkodër, Fierzë, Pukë, Fierzë (Fushë Arrës) RIMORKIO me targë: AGR 352
Status: Aktiv
License(s): Leje për përdorim të burimit ujor -
Changes
Address:

Seat:
Shkodër, Fierzë, ARSTI, Njësia Administrative Fierzë, Bashkia Fushë Arrëz, Nr. Pasurie 233/1, Zona kadasrale Nr. 1054, Vol 2, faqe 39.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -368 676 916,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 25 148,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -377 164,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -119 249,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:493 185 519,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:15 286 172,00
Worked By : A.Lala