Skip to content

S&L STUDIO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-01-27 09:51:44
JSON

Tax Registration Number: L61606040D
Administrators: Henri Mahmutllari
Scope: Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen e të gjitha aktivitetet që një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar mund të ushtrojë në bazë të legjisLaçionit shqiptar, dhe në veçanti mund të kryejë në territorin e Republikës së Shqipërisë por edhe jashtë saj: Kryerja e aktivitetit në ofrimin e shërbimeve në fushën e projektimit arkitektonik, konstruktiv, instalimeve, konsulencë teknike, kolaudime, supervizion. Kryerja e çdo aktiviteti tjetër mbështëtës, të nevojshëm apo të dobishëm dhe i cili mundëson realizimin e qëllimit të Shoqërisë sipas legjisLaçionit në fuqi.
Other Trade Names: S&L STUDIO
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 25.03.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 200 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia bashkiake nr 9, Rruga e Barikadave, pallati 26, kati 7, hyrja 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Worked By : A.Baja