Skip to content

BE-IS ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 15:26:52
JSON

Tax Registration Number: L61621008A
Administrators: Fëllënxa Tabaku
Scope: Ndërtim dhe Operim i Hidrocentralit Kalivar si dhe transferim i tyre në përfundim të kontratës konçensionare tek Autoriteti Kontraktor.
Other Trade Names: BE-IS ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 13.04.2016
District: Durres
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durres, Lagjja 15, Rruga Miqesia, Zona kadastrale 8517, Nr. pasurise 106/6, Spitalle, perballe kampusit UAMD

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala