Skip to content

ALMARINE
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-17 15:50:18
JSON

Tax Registration Number: L61911014C
Administrators: Ramadan Mazreku
Scope: Zbatimin e kontratës “Për dhënien me konçesion, të formës BOT (Ndërtim, Shfrytëzim dhe Transferim në Pronësi të Shtetit të Ndërtimit dhe Shfrytëzimit të Portit të Jahteve Shëngjin”, sipas kontratës së konçesionit të lidhur me Ministrinë e Transportit dhe Infrastrukturës nr. Prot 2184/7, datë 10.06.2016, bashkëlidhur kontrata e konçesionit e cila do t’i kalohet Shoqërisë ALMARINE në datën e themelimit të saj. Në këtë kuadër, shoqëria ka të drejtë të kryejë të gjitha dhe çdo aktivitet të nevojshëm për realizimin e objektit të saj.
Other Trade Names: Almarine
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 10.06.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Sllovaki, Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 4
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga "Donika Kastrioti'', Pallati 14, Ap. 4E

Website:
www.almarine.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (24.12.2018)
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 412 574,00
Worked By : A.Lala