Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ADRIATIK STONE, a.s
Rezultate gjithsej: 1

ALMARINE

L61911014C
(Zbatimin e kontratës “Për dhënien me konçesion, të formës BOT (Ndërtim, Shfrytëzim dhe Transferim në Pronësi të Shtetit të Ndërtimit dhe Shfrytëzimit të Portit të Jahteve Shëngjin”, sipas k)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni