Skip to content

AMEL - E. Z
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-02-13 11:58:42
JSON

Tax Registration Number: L71421032N
Administrators: Zerina Gjika
Scope: Tregti me pakice konfeksione te ndryshme, veshmbathje, veshje sportive etj. Tregti me pakice detergjente dhe materiale pastrimi, kancelari, artikuj elektrike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem industriale. Materiale te buta, veshje spitalore, uniforma sherbimi si: Uniforma policie dhe paisjet e saj, uniforma zjarrefikse dhe paisjet per te, kepuce profesionale te sherbimeve speciale dhe te gjitha llojet e tyre. Paisje mborjtese dhe sigurise ne pune.
Other Trade Names: AMEL - E.Z
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20/02/2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane Lagjja Mezez, rruga " Sokrat Miho ", zona e Astirit, godine 9 - kateshe, ap 6/6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Statuti i shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2023
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 1 094 153,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 234 125,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 200 741,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 104 738,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 100 664,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:8 365 967,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:4 157 680,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:5 721 170,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:8 281 600,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:6 355 755,00
Worked By : L.Kanani / P.Nikolli