Skip to content

ANTIGONE RENTALS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-01-27 07:46:55
JSON

Tax Registration Number: L71611037J
Administrators: Florian Budina
Scope: Agjenci mjete transporti te cdo loji me qera, Shitblerje te mjeteve te ndryshme. Agjensi Turistike, paketa turistike dhe cdo sherbim tjeter qe lidhet me kete aktivitet. Shitje bileta avioni dhe transport tjeter te cdo lloji. Te blerjes, shitjes dhe qeradhenies se pasurive se patundshme te kontabilitetit tregtare dhe atij te pasurive se patundshme, te fiskalitetit, te ndermjetesimit, financimit dhe te drejtes se pasurive te patundshme si dhe cdo lloj veprimi me pasurite e tundshme e te patundshme ne lidhje direkte apo indirekte. Eksport - import te cdo lloj materiali ndertimi, te paisjeve kompjuterike dhe elektronike, te makinerive te ndyshme per transport individual dhe publik, te produkteve ushqimore, industriale, kozmetike etj. Aktivitet ne patundshmeri qe nuk eshte i kufizuar me vleresimin e pasurive te patundshme, sherbime te vleresimit te pasurive te patunshme dhe te tundshme dhe pasuri te tjera, mallrave sherbime, konsulence, studime dhe konsulence per hyrje ne treg; Vleresim i pasurive te patundshme duke perfshire gjithcka sipas ligjit per regjistrimin e pasurve te patundshme si ndertesa civile e publike, apartamente, ndertime te ndryshme teknologjike e industriale si dhe pasuri te ndryshme qe nuk bejne pjese ne pasurite e patundshme si, makineri e pajisje, automjete, pajisje pune ne fabrika apo ndermarrje, etj; Rekrutim dhe sherbime burimeve njerezore si dhe cdo aktivitet tjeter i konsideruar fitimprures dhe ne interes te shoqerise. Per te arritur objektin e kompanise, shoqeria mund te kryej te gjitha operacionet per pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme dhe cdo veprimtari tjeter te nevojshme ose te dobishme, apo te kreditimit dhe dhenies me qira, pjese te shoqerise qellimi i te cilit eshte e ngjshme ose i njejte.
Other Trade Names: ANTIGONE RENTALS
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10/04/2017
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: 1. Tirane, Automjet tip Hyunday Elantra, viti 2020, Targa AB 328 BD

2. Tirane, Automjet tip Hyunday Elantra, viti 2020, Targa AB 061 BK

3. Tirane, Automjet tip Hyunday Elantra, viti 2020, Targa AB 059 BK

4. Tirane, Mjet autoveture AUDI A8, ngjyre e zeze me Nr shasie WAUZZZ4HXGN009090B5 , i targuar AB 008 OR, me leje qarkutlimi nrTRF 01726321, dhe nr serial 1646855
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga Mine Peza, Pallati 1, Shk.1, Ap.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.01.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.03.2023
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 7 775 214,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 5 540 112,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 3 621 497,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 3 119 830,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 889 402,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:65 595 477,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:46 863 604,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:31 165 599,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:14 334 977,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:2 538 073,00
Worked By : A.Baja