Skip to content

KALISI HYDROPOWER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-19 09:38:20
JSON

Tax Registration Number: L81818009A
Administrators: Hamz Islamaj
Scope: Ndërtim dhe Operim i Hidrocentralit Veleshicë si dhe transferim i tyre në përfundim të kontratës Konçensionare tek Autoriteti Kontraktor.
Other Trade Names: KALISI HYDROPOWER
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 14.06.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: Me date 26.08.2020, u lidh Marreveshja Siguruese Nr.3394Rep., Nr.1742 Kol, lidhur midis bankes “Raiffeisen Bank dhe shoqerise KALISI HYDROPOWER, per barresimin e kuotave te shoqerise.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Qemal Stafa, Pallati 66, Hyrja Nr.3, Ap.24

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Worked By : A.Lala