Skip to content

MGR
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-09-20 06:31:33
JSON

Tax Registration Number: L82010011T
Administrators: Endri Meksi
Scope: Investime ne shoqeri te treta, menaxhim financiar. Tregetimi i ambjenteve te perbashketa te punes si dhe faciliteteve te biznesit.
Other Trade Names: MGR
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13/07/2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Child Company: JOHANITERI, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me NIPT K52108501I e themeluar me 05/09/2005 ne Tirane, Farke, Lunder, Rr.Lundër, Kodra e Derhemëve, nr.2, me administratore Marsida Karabollaj dhe ortak te vetem shoqeria MGR. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 03.08.2022
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Farke, Lundër, Rr.Lundër, Kodra e Derhemëve, nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Baja