Skip to content

BARDH KONSTRUKSION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-19 11:33:52
JSON

Tax Registration Number: L82306024Q
Administrators: Bardhok Kola
Scope: Projektim, ndërtim, operim dhe mirëmbajtje e segmentit rrugor Milot-Balldre.
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 29.10.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Kavajës, Qendra Condor zonë kadastrale 8220, me numër pasurie 7/244 – N67.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala