Skip to content

Illyrian Guard
Last change(based on NBC extract ) made on: 2024-04-11 12:30:39
JSON

Tax Registration Number: L91619024U
Administrators: Anduel Xhindi;

Drejtues Teknik: Qamil Abedin, Aleksander Pinderi, Gjovalin Dedaj, Devis Gurra
Scope: Fushen e rendit dhe sigurise publike. Teknologjise se Informacionit. Zhvillimit, prodhimit, mirembajtjes dhe operimit te sistemeve teknologjike te monitorimit te rendit dhe sigurise publike. Shoqeria kryen aktivitet me qellim ofrimin e sherbimit me kushte me te mira dhe kosto me te favorshme se tregu, per Ministrine e Brendshme dhe institucionet apo agjencite ne varesi te saj. Shoqeria kryen aktivitete te tjera tregtare me qellim gjenerimin e fitimeve. Nënkategoria 1.3.A, Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive socialkulturore, sportive, fetare e politike i cili ushtrohet ne të gjithë territorin e vendit. Nenkategoria 1.3.B, Sigurimi dhe shoqërimi i vierave monetare e sendeve të çmuara gjate transportit”, i cili ushtrohet ne të gjithe territorin e vendit. Ofrim të shërbimit kontroll, aktivizim dhe check-in bilete.Krijimi i Qendres se Trajnimeve.
Other Trade Names: IG Sh.A
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 12/04/2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 10 000 000,00
Shares: 10 000
Type of Ownership: Publike
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Muhamet Rrumbullaku, Zenel Hyka, Jonida Gaba,
Status: Aktiv
License(s): I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Changes
Additions: I. Me date 06.05.2019, u emerua drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine.

II. Me date 27.02.2020, me kerkese te administratorit te shoqerise, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine dhe emerohet ne vend te tij Nezir Marku.

III. Me date 11.09.2020, u largua drejtuesi teknik i shoqerise Nezir Marku dhe emerohen ne vend te tij Admir Dine; Aleksander Pinderi.

IV. Me date 01.04.2021, me urdher, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine dhe emerohet ne vend te tij Qamil Abedin.

V, Me datë 16.05.2023, me vendim të asamblesë së përgjithshme, u emëruan drejtuesit teknik Gjovalin Dedaj dhe Devis Gurra.
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Ibrahim Rugova, Ish Garda e Republikës ( Ish Reparti 448)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.02.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.04.2023
Statuti i ri i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2024
Financial Documents: Pasqyra Finaciare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 341 848 836,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 20 663 255,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 9 963 267,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 9 367 942,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:2 197 835 991,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:1 722 759 173,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:1 027 967 638,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:114 269 280,00
Worked By : A.Lala/ A.B/ A. Baja / P. Nikolli