Skip to content

TRAJA&MADHESH
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-11 14:21:59
JSON

Tax Registration Number: L97509902D
Administrators: Fatos Malaj
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e Hidrocentralit "TRAJA&MADHESH sh.p.k dhe transferimi i tij nga Konçensionari tek Autoriteti Kontraktues në përfundim të afatit të kontratës së Konçensionit. Për kryerjen e aktivitetit të shoqërisë së mësipërme, për të cilin do të nevojitet leje përkatëse, shoqëria është e detyruar të pajiset paraprakisht me këtë leje nga organet kompetente.
Other Trade Names: TRAJA&MADHESH
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 14/11/2018
District: Dibër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Burrel, Lagjia Drita, Rruga Dilaver Kurti, ndërtesë private Nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Akti I themelimit te shoqerise koncesionare
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala/ P. Nikolli