Skip to content

TIMAC
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-10-26 06:51:10
JSON

Tax Registration Number: M01706003U
Administrators: Arjeta Puca
Scope: Prodhim, konvertim dhe montim i konstruksioneve metalike e plastike te mjeteve te ndryshme, si zjarrfikese, autoambulance, cisterna uji, fshirese rrugesh, kamion per pastrim, autoblindues, makine per mirembajtje dimerore, kripehedhese, makine per kanalizlme e ujera te zeza dhe mjete te tjera te ngjashme. Shitje dhe blerje te makinerive dhe pajisjeve hidraulike, pneumatike, mjekesore. Te ofroje sherbime keshilluese per bizneset dhe te zbatoje projekte zhvillimore per subjektet private, institucionet qeveritare dhe institucionet financiare brenda dhe jashte Shqiperise. Gjithashtu shoqeria do te kryeje dhe cdo aktivitet tjeter te lejuar nga legjislacioni apo aktivitete ndihmese te veprimtarive si me siper.
Other Trade Names: TIMAC
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Kashar, "Tirana Industrial Park", Nr. 37, Rruga Egnatia

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.10.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 11.09.2020
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 24.06.2021
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 13.10.2021
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 34 764 085,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:115 396 525,00
Worked By : L.Kanani