Skip to content

Joint Venture Mitas Energy and Metal Construction Inc - DOKO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-06-13 07:32:47
JSON

Tax Registration Number: M12506202V
Administrators: Fatjon Doko, Kayra Kurt
Scope: Qellimi I shoqerise se thjeshte eshte te siguroje zhvillimin e Projektit referuar ne kete marreveshje.
Legal Form: Shoqëri e thjeshtë
Foundation Year: 17/12/2020
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi; Turqi
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: I. MITAS ENERJI VE MADENI INSAAT ISLERI TURK ANONIM SIRKETI, eshte nje shoqeri e regjistruar dhe organizuar sipas ligjeve te Turqise, e regjistruar me 31.08.1955 me numer regjistrimi 6146, me seli ne Eski Gucinlik Yolu No 113, 06560 Ankara, Turqi. Sipas Statutit te Shoqerise

II. Doko (Ish SH.SH.M.N DOKO) eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 16.01.1996 sipas ligjit se Republikes se Shqiperise me NIPT J62903324K, me adrese Elbasan Bradashesh PRANE KOMBINATIT SIDERURGJIK, me administrator dhe ortak te vetem Fatbardh Doko. Sipas të dhënave të QKB deri më date 13.06.2022

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 11.06.2021, terhequr nga QKB date 13.06.2022, Pronaret perfitues te subjektit Joint Venture Mitas Energy and Metal Construction Inc - DOKO zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte :

Fatbardh Doko , shtetas shqiptar, i datelindjes 1959, pronar perfitues per 40% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme Doko (Ish SH.SH.M.N DOKO). Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.10.2020.

VOLKAN KARABAG , shtetas turk, i datelindjes 1948, pronar perfitues per 60% te kapitalit, pasi zoteron 74.11 % te kapitalit te shoqerise Mitas Energy ve Madeni Isleri. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 17.10.2020.
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull; Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Elbasan Bradashesh, Prane Kombinatit Siderugjik

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historikut te regjistrit tregtar 13.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Statuti i Shoqerise se huaj MITAS ENERJI VE MADENI INSAAT ISLERI TURK ANONIM SIRKETI
EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TË PRONARIT PËRFITUES, 11.06.2021
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : E.Prengzaj/ A.Baja