Skip to content

Food Club
Last change(based on NBC extract ) made on: 2025-11-18 11:34:44
JSON

Tax Registration Number: M51601037E
Administrators: Yongju Cai, Ervin Vata
Scope: Bar restorant. Import-eksport dhe tregti te mallrave ushqimore dhe ndihmese ne funshen e horeca, delivery/shperndarje te produkteve ushqimore. Shoqeria mundet gjithashtu te zhvilloje te gjitha veprimtarite plotesuese, promocionale, marketingu, reklama qe lidhen me sa me siper
Other Trade Names: Sushi Club
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18/03/2025
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Parent Company / Owner: I.“CAI Consulting ”, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me datë 27.07.2024 , me NIPT M42001022J, me seli qëndrore në Tiranë Kullat binjake (qendra e biznesit), Kati 2, Nr.21 , me administrator dhe ortak të vetëm Yongju Cai, zotërues me 100% të kapitalit (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 13.11.2025)

II.“ATE Holding”, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me datë 17.07.2024 me NIPT M41917021O , me seli qëndrore në Tiranë Kullat binjake (qendra e biznesit), Kati 2, Nr.21 me administrator Erind Ruka dhe ortak shoqërinë E&E Holding Shpk, zotëruese me 50% të kapitalit dhe shoqërinë, MPR Holding zotëruese me 50% të kapitalit (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 13.11.2025)

Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
Tirane Njesia Administrative nr 2, Rruga Gjeneral Nikols prane rruges Elbasanit. Prona me numer pasurie 6/122, zone kadastrale nr. 8160 dhe kod unik 8160012170 .

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar datë 13.11.2025
Statuti i shoqërisë
Akt themelimi
Ekstrakt i Thjeshtë i Regjistrit të Pronarit Përfitues depozituar datë 09.05.2025
Kontratë për shitje kuotash datë 22.04.2025
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : SZ