Skip to content

The Crew Service
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-05-11 10:26:21
JSON

Tax Registration Number: L91331009F
Administrators: Klajdi Sinani, Fatmir Bilali
Scope: Zhvillim software, ofrimi i shërbimeve informatike (IT), support IT, shitje-blerje të pajisjeve elektronike, infrastrukturë, konsultim, ndërtim dhe manaxhim struktura civile dhe ushtarake, manaxhim eventesh. Shoqëria mund të kryejë çdo lloj veprimtarie tjetër që është në përputhje me legjislacionin shqiptar dhe që siguron fitime dhe të ardhura të ligjshme brenda kufijve të parashikuar nga legjislacioni në fuqi, si dhe mund të kryejë çdo operacion prodhimi, tregtar dhe financiar, që lidhet drejtëpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e saj.
Other Trade Names: The Crew Service
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.01.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 250 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga e Kosovarëve, Nd. 6/230, Kati 1, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A. Lala