Skip to content

ENAV SPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-26 14:20:43
JSON

NIPT: 02152021008
Administrator: Francesca Isgro (presidente e Keshillit Administrativ), Paolo Simioni, Angela Stefania Bergantino, Laura Cavallo, Giusppe Lorubio, Fabio Pammolli, Antonio Santi, Fabiola Mascardi, Carlo Paris
Objekti i Veprimtarisë: 4.1 Shoqeria ka si objekt sherbimin e asistences ne fluturim, sistemet dhe aktivitetet e zhvillimit, prodhimit, shperndarjes, shitjes dhe eksportimit te sherbimeve te udhetimeve ajorore ne Itali ose jashte saj dhe cdo aktivitet tjeter te lidhur ose plotesues. 4.2 Ne permbushjen e objektit te vperimtarise, shoqeria do te garantoje sigurine ne udhetimet ajrore, duke kontribuar ne eficencen e sistemit kombetar te transportit dhe garantimin e aksesit ne transportin ajror te te gjitha kategorive te perdoruesve, në përputhje me angazhimet ndërkombëtare të vendit, duke ruajtur sigurinë dhe sovranitetin kombëtar. 4.3 Ne vecanti, shoqeria: A) jep sherbime te kontrollit te qarkullimit ajror, te informacionit te fluturimeve, keshillues dhe te alarmeve, te meteorologjise dhe klimatologjise, te informacionit aeronautik, te telekomunikacionit aeronautik, permes radios, navigacion radiofonik, transmetim; B) Promovon dhe zbaton iniciativa te interesit kombetar ne sektoret sistematike te qarkullimit ajror, te kontrollit te qarkullimit ajror dhe sigurise se fluturimeve. C) Kujdeset per studimin dhe kerkimin mbi sistemet e fluturimeve, per impiantet e asistimit ne fluturim ne korrelaion edhe me realizimin e planit te pergjithshem te transportit dhe aeroporteve. D) Siguron trajnimin e personelit të specializuar aeronautik të brendshëm ose të jashtëm, të vetë ose të palëve të treta, dhe lëshimin e kualifikimeve përkatëse për personelin e punësuar; E) Prodhon hartografine aeronautike; F) Siguron per kontrollin ne fluturim procedura operative dhe radio-matjet dhe aparatura te radio-navigimit, si dhe certifikimin e impianteve; G) Kujdeset per menaxhimin teknik dhe mirembajtjen e impianteve; H) Operon ne sektorin e navigacionit multimodal tokesor dhe satelitor, duke marre pjese ne programe europiane te kerkimit dhe zhvillimit ne kete sektor. 4.4 Shoqeria mund te kryeje aktivitete te nevojshme per realizimin e objektit te saj, për këtë qëllim, pra, si shembull: Kryen transaksione me pasuri të paluajtshme, te luajtshme, tregtare, industriale, editoriale, financiare dhe te shitjes se sherbimeve te lidhura me objektin e saj, te leshoje garanci per interes te te treteve. 4.5 Shoqeria mund te marre pjese ne shoqeri te tjera, konsorciume, shoqata dhe organizata te tjera nga te cilat mund te promovoje kushtetuten. Shoqeria mund te kujdeset per koordinimin administrativ, teknik dhe financiar te shoqerive ku ka pjesemarrje të kryejë çdo veprimtari tjetër që lidhet ose eshte plotësuese me veprimtaritë e parashikuara në paragrafët e mësipërm dhe jo të papajtueshme me to.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28/12/2000
Rrethi: Rome
Shteti ku vepron: Itali
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 65 664 836 906,00
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: IDS AIRNAV S.R.L eshte nje shoqeri italiane me kod fiskal 02338300508. ENAV SPA zoteron 100% te kapitalit te kesaj shoqerie.

TECHNO SKY SOCIETA’ A RESPONSABILITA’ LIMITATA – TECHNOLOGIES FOR AIR TRAFFIC MANAGEMENTE; IN BREVE: TECHNO SKY S.R.L eshte nje shoqeri italiane me kod fiskal 08428031002. ENAV SPA zoteron 100% te kapitalit te kesaj shoqerie.

D - FLIGHT S.P.A eshte nje shoqeri italiane me kod fiskal 14996981008. ENAV SPA zoteron 60% te kapitalit te kesaj shoqerie.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 9
Femër/Mashkull: 4 F/5 M
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte 541.744.385 euro dhe eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise ne daten 24.01.2022 (1 euro=121.21 All)

*Zerat e xhiros dhe fitimit para tatimit jane konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise ne daten 24.01.2022 (1 euro=121.21 All)

Shoqeria eshte e listuar ne Burse qe ne 26 korrik 2016
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rome (RM) Via Salaria 716 Cap 00138

Adresa:
VIA SALARIA 825 ROMA (RM) CAP 00138
VIA CHAVEZ FIUMICINO (RM) CAP 00050
VIA APPIA NUOVA 1491 ROMA (RM) CAP 00178
AEROPORTO CIAMPINO HANGAR 127 CIAMPINO (RM) CAP 00040
AVENUE LOUISE 350 BRUXELLES CAP 1050 BELGIO
JALAN WAN KADIR 1 KUALA LUMPUR MALAYSIA
VIA APPIA NUOVA 1651 CIAMPINO (RM) CAP 00043
BUILDING A3, OFFICE 516 SNC DUBAI EMIRATI ARABI UNITI
VIA PIETRO BOCCANELLI 32/34 ROMA (RM) CAP 00138
VIA DEL CASALE CAVALLARI 200 ROMA (RM) CAP 00156
PRESSO AEREOPORTO DI LAMPEDUSA LAMPEDUSA E
LINOSA (AG) CAP 92010
VIA FOSSATELLO FALCONARA MARITTIMA (AN) CAP 60020
VIALE DELL'AEROPORTO BARI (BA) CAP 70057
VIA AEROPORTO 13 ORIO AL SERIO (BG) CAP 24050
VIA TRIUNVIRATO 84 BOLOGNA (BO) CAP 40132
VIA RUGGERO DE SIMONE BRINDISI (BR) CAP 72011
CONTRADA BARONCINO 26 BRINDISI (BR) CAP 72100
VIA AEREOPORTO 34 MONTICHIARI (BS) CAP 25018
VIA AEROPORTO F. BARACCA BOLZANO (BZ) CAP 39100
AEREOPORTO CIVILE DI ELMAS CAGLIARI (CA) CAP 09100
STRADA STATALE 20 1 CUNEO (CN) CAP 12040
AEREOPORTO DI FONTANAROSSA CATANIA (CT) CAP 95030
AEREOPORTO DI LAMEZIA TERME LAMEZIA TERME (CZ) CAP 88046
AEREOPORTO DI FOGGIOA GINOLISA FOGGIA (FG) CAP 71100
VIA DEL TERMINE 11 FIRENZE (FI) CAP 50145
VIA SEGANTI 103 FORLI' (FC) CAP 47100
VIA BALDASSARRE CARNACCINI 5 FORLI' (FC) CAP 47121
AEREOPORTO CRISTOFORO COLOMBO GENOVA (GE) CAP 16154
VIA ANTONIO TAMBARIN 8/G RONCHI DEI LEGIONARI (GO) CAP 34077
LOCALITA' AEREOPORTO S.ANNA ISOLA DI CAPO RIZZUTO (KR) CAP 88876
VIA GROANE 6 CESANO MADERNO (MB) CAP 20811
AEROPORTO DI LINATE-MILANO MILANO (MI) CAP 20090
AEROPORTO FORLANINI MILANO (MI) CAP 20090
VIALE FULCO RUFFO DI CALABRIA SNC NAPOLI (NA) CAP 80144
AEROPORTO PALERMO PUNTA RAISI PALERMO (PA) CAP 90100
VIA SORIO 89 PADOVA (PD) CAP 35141
VIA ARMANDO DIAZ 63 ABANO TERME (PD) CAP
VIA TIBURTINA 384 PESCARA (PE) CAP 65129
STRADA DELL'AEREOPORTO SNC PERUGIA (PG) CAP 06080
VIA ADRIANO MANTELLI 19/A PARMA (PR) CAP 43126
AEREOPORTO DELLO STRETTO REGGIO DI CALABRIA (RC) CAP 89100
CONTRADA CANNAMELLITO PANTALEO SNC COMISO (RG) CAP 97013
PRESSO AEREOPORTO DI RIETI RIETI (RI) CAP 02100
VIA FLAMINIA 407 RIMINI (RN) CAP 47924
AEREOPORTO DI PONTECAGNANO PONTECAGNANO FAIANO (SA) CAP 84098
CENTRO RADAR MONTE STELLA OMIGNANO (SA) CAP 84060
AEREOPORTO DI ALGHERO FERTILIA ALGHERO (SS) CAP 07041
AEREOPORTO DI OLBIA OLBIA (SS) CAP 07026
AEREOPORTO C.PANERO VILLANOVA D'ALBENGA (SV) CAP 17038
AEREOPORTO DI GROTTAGLIE GROTTAGLIE (TA) CAP 74023
STRADA DELLA BERLIA 500 TORINO (TO) CAP 10146
AEREOPORTO SANDRO PERTINI CASELLE TORINESE (TO) CAP 10172
CONTRADA MARGANA PANTELLERIA (TP) CAP 91017
STRADA DI CANIZZANO 22 TREVISO (TV) CAP 31100
AEROPORTO MALPENSA-VARESE VARESE (VA) CAP 21010
VIA MORANDI 6 VENEZIA (VE) CAP 30126
VIA ALVISE CADAMOSTO SNC VENEZIA (VE) CAP 30173
VIA CALURI 3 VILLAFRANCA DI VERONA (VR) CAP 37069

Faqja Web:
https://www.enav.it/en

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar italian date 21.01.2021
Te dhenat per aksioneret e ENAV SPA sipas CONSOB (Commissione Nazionale Per La Societa' e la Borsa), date 26.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 309 264 859,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 18 573 972 041,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:92 322 503 358,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:109 061 858 536,00
Punuar Nga : A.Lala