Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aksionere te tjere
Rezultate gjithsej: 5

ENAV SPA

02152021008
(4.1 Shoqeria ka si objekt sherbimin e asistences ne fluturim, sistemet dhe aktivitetet e zhvillimit, prodhimit, shperndarjes, shitjes dhe eksportimit te sherbimeve te udhetimeve ajorore ne Itali ose jashte saj )

Rome ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

SOL S.p.A.

04127270157
(Prodhimi, shpërndarja, shitja dhe tregtimi i gazrave teknikë, gazrave mjekësorë, gazrave të pajisjeve mjekësore, gazeve shtesë për ushqim, gazra të pastra dhe gazeve të tjera dhe përzierjeve në për)

Monza 56057000 ALL

INSTITUT IGH D.D (Ish Instituti i Inxhinierisë së Ndërtimit Kroaci, Ish Laboratori i Inxhinierisë së Ndërtimit Zagreb)

080000959
(Shërbime të kërkimit dhe projektimit të inxhinierisë civile; Kryerja e sondazheve gjeologjike; Punimet dhe hulumtimet hidrogjeologjike; Shërbimet e transportit; Testimi i materialeve ndërtimore dhe siste)

Zagreb -82153 ALL

SERVIZI ITALIA S.P.A

08531760158
(A) Projektimi, ndërtimi, rinovimi, instalimi, mirëmbajtja dhe menaxhimi i qendrave të sterilizimit, njësive të nivelit të lartë operativ dhe lavanderi për përdorim sanitar dhe civil, përfshirë lavand)

Parma ALL

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI

75184
(Transporti ajror i udhëtarëve)

Stamboll ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni