Skip to content

KEYMEN İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-03-29 11:01:47
JSON

NIPT: 26736
Administrator: Canturk Alagoz
Objekti i Veprimtarisë: Industri prodhuese farmaceutike
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01.06.1973
Rrethi: Ankara
Shteti ku vepron: Turqi
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Të punësuar: 106
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Te dhenat jane marre nga: https://www.keymen.com.tr/; https://www.ticaretsicil.gov.tr/view/hizlierisim/unvansorgulama.php dhe https://www.dnb.com/business-directory.html
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
NO:8/3 MUSTAFA KEMAL MAHALLESI 2076.SOKAK, CANKAYA 06530, Ankara Turqi

Faqja Web:
www.keymen.com.tr

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e shoqerise KEYMEN ILAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI sipas www.dnb.com
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala