Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nuk ka informacion per zoteruesit
Rezultate gjithsej: 6

Al Shiddi Trading Company LTD

1010235319
()

Riyadh ALL

KEYMEN İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

26736
(Industri prodhuese farmaceutike)

Ankara ALL

Intekar Yapi Turizm Elektrik Insaat Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi

4780437420
(Ndertimi i rrugeve: <br/> • Punimet tokësore<br/> • Strukturat Inxhinierike<br/> • Punime superstrukture<br/> • Ndërtimi i Urave<br/> • Ndërtimi i tuneleve<br/> Ndertimi i digave<br/> • Di)

Ankara ALL

DESARET COMPANY

J69102423Q
(Import eksport, tregtim me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshme industriale,ushqimore,bime medicinale,blegtorale,pajisje e mobilim zyrash,sherbime, bar-restorant,hoteleri e turizem,sherbime spedicionale,t)

Berat ALL

QENDRA BALNEARE DIBER

J97005702A
()

Dibër ALL

GLAVENICA

K01428002T
()

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni