Skip to content

EXALAB Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-10 11:48:54
JSON

NIPT: 323191106
Administrator: Olivier MARQ, Valérie MARAZANOF
Objekti i Veprimtarisë: Laborator për Analiza Mjekësore (8690B)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/10/1989
Rrethi: Le Haillan, Gironde
Shteti ku vepron: Francë
Origjina e Kapitalit: France
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 832 424 023,00
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: LABORATORY NETWORKS, një shoqëri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 08.03.2022 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT L91923002T, me seli në Tiranë, Tiranë, Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati i firmes F.A.G, Ap.Nr.2, me administrator Sokol Ramizi. EXALAB zoteron 25% te kapitalit te shoqerise koncesionare ( Sipas të dhënave të QKB deri më datë 08.03.2022)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 1 M/1 F
Të punësuar: 349
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Të dhënat e publikuara për këtë kompani nuk janë zyrtare. Informacioni për këtë kompani është marrë në faqen https://www.verif.com/etablissements-secondaires/EXALAB-323191106/.

Fitues të konçesionit për shërbimin laboratorik të spitaleve universitare, rajonale, dhe atyre bashkiake të Sarandës e Lushnjës

Më datë 22.12.2016 është bërë shpallja e njoftimit të konçesionit për ofrimin e shërbimit laboratorik të spitaleve universitare, rajonale, dhe atyre bashkiake të Sarandës e Lushnjës. Më datë 15.02.2017 u mbajt proçedura konkurruese e konçesionit, në të cilën kanë qenë pjesëmarrës këta operatorë ekonomikë me ofertat përkatëse:

a) Acibadem Saglik Hizmetleri ve Ticaret A.S (%51) & Acibadem Labmed Saglik Hizmetleri A.S (%49) ; (Turqi), Vlera 4.80 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
b) American Hospital Sh.a (AL), Vlera nuk u paraqit.
c) Biometric Albania Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.
d) Montal Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.
e) Genius Sh.p.k (AL), Vlera 15 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
f) Intermedica Center Sh.p.k (AL) (%66) dhe Bioiatriki (Biomedicine) Sh.a (%34) Greqi, Vlera 5.70 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
g) Labopharma Sh.p.k (AL) (%41.7) & Exalab France (%25) & AB Laboratory Solutions B.V (%33.3) Hollandë , Vlera 10.70 % zbritje nga çmimi i listës së testeve.
h) Fedos Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit. 9. Krijon Sh.p.k (AL), Vlera nuk u paraqit.

Më datë 24.04.2017, me anë të njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, konsorciumi BOE Labopharma Sh.p.k & Exalab Francë & AB Laboratory Solutions B.V Hollandë, me përfaqësues Labopharma Sh.p.k, u shpall fitues i konçesionit për ofrimin e shërbimit laboratorik të spitaleve universitare, rajonale dhe atyre bashkiake të Sarandës dhe Lushnjës.

* Kapitali i shoqërisë është 38946035 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.10.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
75 Rue De La Morandiere, 33185 Le Haillan

Adresa:
14 PLACE PEY BERLAND 33000 BORDEAUX
AVENUE MARYSE BASTIE 33520 BRUGES
114 AVENUE D ARES 33000 BORDEAUX
1 AVENUE DU TRUC 33700 MERIGNAC
208 AVENUE PASTEUR 33600 PESSAC
61 RUE EMILE MARTIN DANTAGNAN 33240 ST ANDRE DE CUBZAC
2 ALLEE MONTAIGNE 33470 GUJAN MESTRAS
51 AVENUE DU GENERAL LECLERC 33600 PESSAC
75 RUE DE LA MORANDIERE 33185 LE HAILLAN
221 COURS DU GENERAL DE GAULLE 33170 GRADIGNAN
10 AVENUE DU MARECHAL GALLIENI 33700 MERIGNAC
504 AVENUE MARECHAL DE LATTRE TASSIGNY 33200 BORDEAUX
64 AVENUE DES PYRENEES 33140 VILLENAVE D ORNON
93 AVENUE DE PARIS 33620 CAVIGNAC
RUE DE L HOPITAL 33390 BLAYE
4 BIS RUE JACQUES BEAUMONT 17130 MONTENDRE
42 ROUTE DE LEOGNAN 33140 VILLENAVE D ORNON
16 AVENUE DU BARON HAUSSMANN 33610 CESTAS
57 AVENUE THIERS 33100 BORDEAUX
27 RUE EMILE ZOLA 33110 LE BOUSCAT
25 ROUTE DE CREON 33550 LANGOIRAN
29 ROUTE DES GRAVES 33640 PORTETS
142 RUE PASTEUR 33200 BORDEAUX
31 PLACE DE LA VICTOIRE 33000 BORDEAUX
LE BURCK CENTRE COMMERCIAL 33700 MERIGNAC
37 AVENUE CHARLES DE GAULLE 33520 BRUGES
145 BIS AVENUE DE LA COTE D ARGENT 33380 BIGANOS
462 AVENUE ALPHONSE DAUDET 40600 BISCARROSSE AIR
99 AVENUE AUSTIN CONTE 33560 CARBON BLANC
60 ALLEE DES TULIPES 33600 PESSAC
30 PLACE GAMBETTA 33000 BORDEAUX
7 RUE CAMILLE JULLIAN 33530 BASSENS
218 RUE MANDRON 33000 BORDEAUX
48 AVENUE DE LA LIBERATION C GAULLE 33110 LE BOUSCAT
113 AVENUE GENERAL LECLERC 33200 BORDEAUX
190 COURS SAINT LOUIS 33300 BORDEAUX
159 BIS AVENUE DE PARIS 33620 CAVIGNAC
1 AVENUE QUIRINAL 40000 MONT DE MARSAN
767 AVENUE DU MARECHAL FOCH 40000 MONT DE MARSAN
35 PLACE JOSEPH PANCAUT 40000 MONT DE MARSAN
250 RUE FREDERIC JOLIOT CURIE 40280 ST PIERRE DU MONT
71 AVENUE DE LA LIBERATION 33410 BEGUEY
61 RUE DU PROFESSEUR LANNELONGUE 33300 BORDEAUX
60 RUE DU CHEVALIER DE LA BARRE 33130 BEGLES
227 RUE MANDRON 33000 BORDEAUX
6 CHEMIN DE BLASIGNONS 33190 LA REOLE
74 COURS DU GENERAL LECLERC 33210 LANGON
212 AVENUE DU LAS 33127 SAINT JEAN D ILLAC
22 AVENUE FOCH 40110 MORCENX LA NOUVELLE
48 RUE DE LA CROIX BLANCHE 33770 SALLES
285 RUE NATIONALE 33240 ST ANDRE DE CUBZAC
3 C AVENUE DE BINGHAMTON 33260 LA TESTE DE BUCH
15 AVENUE VIGNAU ANGLADE 33560 CARBON BLANC

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhena te shoqerise Exalab (22.01.2019)
Te dhenat e shoqerise EXALAB, date 08.03.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 594 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 169 927,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 446 054,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 716 633,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 568 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:61 608 866,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:60 243 847,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:58 604 706,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 52 769 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 47 914 079,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Lala