Skip to content

Intekar Yapi Turizm Elektrik Insaat Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-12 12:57:09
JSON

NIPT: 4780437420
Administrator: Serkan Cam
Objekti i Veprimtarisë: Ndertimi i rrugeve:
• Punimet tokësore
• Strukturat Inxhinierike
• Punime superstrukture
• Ndërtimi i Urave
• Ndërtimi i tuneleve
Ndertimi i digave
• Diga
• Pellg dhe Ujitje
• Tunele derivimi
• Tunelet e Energjisë
Ndertimi i kanalizimeve ujore
• Rrjeti i Kanalizimeve
• Rrjeti i ujërave të stuhisë
Energji, Turizem, Hotel, Prona te paluajtshme (Te dhenat jane marre nga:
Faqja e kompanise İntekar Yapı Turzm. Elk.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. )
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 1989
Rrethi: Ankara
Shteti ku vepron: Turqi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Të punësuar: 600
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Burimi i te dhenave: https://www.emis.com/php/company-profile/TR/Intekar_Yapi_Turizm_Elektrik_Insaat_San_Ve_Tic_Ltd_Sti_en_3518256.html
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Nr 7 A/48 Bestepeler Mahallesi Nergiz Sokak Yenimahalle Ankara; Central Anatolia

Akte. Tjetërsim Kapitali: Raport (EMIS) per kompanine Intekar Yapi Turizm Elektrik Insaat Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi , date 11.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala