Skip to content

RSM Company SH.P.K.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-18 13:58:59
JSON

NIPT: 70658046
Administrator: Agim Kola
Objekti i Veprimtarisë: 4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik
7732 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të ndërtimtarisë dhe inxhinierisë
7739 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë, pajisjeve dhe artikujve të tjerë të luajtshëm p.k.t.
811 Nxjerrja e gurit dekorativ dhe të ndërtimit, gurit gëlqeror, gjipsit, shkumësit dhe rrasave
812 Nxjerrja e zhavorrit dhe rërës, nxjerrja e argjilës dhe kaolinit
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari
2229 Prodhimi i produkteve të tjera të plastikës
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim
2445 Prodhimi i metaleve të tjera jo-ferrike
2453 Derdhja (fonderia) e metaleve të lehta
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
2592 Prodhimi i ambalazheve prej metalit të lehtë
2594 Prodhimi i vidave dhe kaçavidave
1413 Prodhimi i veshjeve të tjera të jashtme
1621 Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri)
1623 Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
3600 Grumbullimin, trajtimin dhe furnizimin me ujë
3700 Kanalizimi
3832 Rikuperimi i materialeve të klasifikuara
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit
4312 Përgatitja e vendpunishtes
4313 Testi i shpuarjes dhe shpuarja
4321 Instalime elektrike
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit
4329 Instalime të tjera ndërtimore
4331 Punime suvatimi
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve
4334 Lyerja dhe vendosja e xhamave
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave
4391 Punimet e kulmit (çatisë)
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t.
4663 Tregtia me shumicë e makinerive të minierave, të ndërtimit, si dhe për punime inxhinierike
4671 Tregtia me shumicë e lëndëve djegëse të ngurta, të lëngëta ose të gazta dhe produkteve të lidhur me to
4672 Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme
4941 Transporti rrugor i mallrave
4950 Transporti përmes tubacioneve
5040 Transporti i brendshëm ujor i mallrave
5210 Magazinimi dhe ruajtja
5221 Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor
5224 Trajtimi i transportit "cargo"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/03/2010
Rrethi: Prishtinë
Shteti ku vepron: Kosove
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 412 500,00
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: *Kapitali i shoqerise eshte 250.000 euro dhe eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit te Bankes se Shqiperise ne daten 18.11.2021: 1 euro=121.65 leke
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Prishtinë, Çagllavicë, P.N.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e kompanise RSM Company sipas Agjencise se Regjistrimit te Bizneseve Kosove (ARBK) date 18.11.2021
Statuti i shoqerise
Certifikata e regjistrimit te shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala