Skip to content

GSA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-08 08:07:45
JSON

NIPT: J61820031J
Administrator: Serafin Orgocka, Agron Shapllo
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregtim dhe furnizim me shumice dhe pakice te : Energjise Elektrike, gazit natyror, pajisje elektrike dhe aparatura elektronike, produkte, mallra dhe lende te para te perdorimit industrial dhe te pergjithshem, makineri, pajisje per perdorim industrial dhe te pergjithshem, mobilje, pajisje zyre dhe mjete informatike. Aktivitete konsulence dhe projektimi inxhinijerik. Aktivitet i prodhimi dhe tregtimit, importit dhe eksportit te ferro-kromit dhe ferro-aliazheve. Cdo aktivitet tjeter qe perputhet me legjislacionin shqiptar ne fuqi dhe qe konsiderohet nga shoqeria me perfitim dhe i dobishem per arritjen e objektivave te saj kryesore.
Emërtime të tjera Tregtare: GSA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/06/1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 28 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.5 - Leje mjedisore
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Ibrahim Rugova, Pallati nr.64

Adresa:
Tirane, GJON KASTRIOTI, LAPRAKE 66 Durres
Durres, Shesh Depozitimi, Lagjia 15, Rruga Miqesia, Spitalle.
Durres, Lagjja 13, Porti i Durresit, Terminali Lindor, Hyrja nr.5, 2001
Durres, Bisht Kamez, are ne zonen kadastrale 1198, nr pasurie 64/28.
Elbasan Paper BALLDRE Uzina e prodhimit te ferrokromit ne territorin e" Refraktare" Sh.a
Durres, Container Terminal (DCT), Durrës Port, Durrës, Shqipëri
Elbasan, Bradashesh, Zona Industriale,objekt ndërtimi ,nënstacion elektrik i tensionit të lartë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 11.04.2022
Kontrate themelimi e shoqerise
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit date 20.12.2013
Kontrate shitje kuotash date 22.11.2004
Kontrate shitje kuotash date 19.09.2013
Kontrate shitje kuotash date 28.01.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 423 914 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 389 569 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 001 043 286,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 422 282 213,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 391 697 858,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 532 507 348,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 829 078 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 750 025 290,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 571 348 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 357 193 626,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 106 540 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 219 381 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 210 861 231,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 997 233 404,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 026 865 284,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:7 353 314 374,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 744 943 649,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 363 802 065,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 6 011 533 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 2 331 104 194,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala