Skip to content

FORALB ALABASTER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-09 13:56:25
JSON

NIPT: J62903844I
Administrator: Anton Gjinaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin dhe ekspertimin e gips-alabastër dhe prodhimeve të tyre, tregtimi i tyre për vend dhe eksport. Nxjerrja, shfrytëzimi dhe përpunimi i produkteve të alabastres, gips dhe materialeve të tjera jo metalore, prodhimin e tregtimin me pakicë e shumicë të prodhimeve të ndryshme prej druri, eksport-import të materialeve të ndryshme, artikujve të ndryshëm industriale, etj. Veprimtari dhe shërbime të tjera të lejuara nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: FORALB ALABASTER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/11/1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 980 000,00
Numri i pjesëve: 30 980
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X - Leje e integruar mjedisore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kavajë; Mengaj.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 09.10.2021
Ndryshimi i Administratorit
Ndryshimi i Ortakut
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Themelimi i Shoqërisë-Dokumentacion
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 177 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 350 093,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 301 010,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -962 385,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 154 717,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 692 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -678 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 234 362,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -1 146 601,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 163 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 037 106,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 478 463,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 475 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 111 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 020 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 277 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 144 141,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 975 063,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 948 465,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 286 138,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 5 464 504,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 1 314 374,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 30 449 289,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 5 513 579,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 296 539,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B