Skip to content

2Z KONSTRUKSION SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-10 09:01:18
JSON

NIPT: J63229466K
Administrator: Zani Zoga
Objekti i Veprimtarisë: Zbatim punime ndërtimi në kategoritë: Punime dheu, sistemime, tarracime, ndërtime civile, ndërtim rruge kategoria IV dhe V, ndërtim ujësjellësa dhe kanalizime. Tregtimi me shumicë e pakicë dhe import-eksport të mallrave industriale, ushqimore, elektro-shtëpiake, transport mallra brenda e jashtë vendit. Prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë dhe import- eksport. Ndërtimin e serave diellore me konstruksion metalik dhe me plasmas dhe ndërtimin e magazinave bujqësore dhe hangarëve frigoriferik. Magazinimin e fruta perimeve. Tregti te kondicionereve, chillerave, kaldajave dhe aspiratoreve. Montime, riparime, sherbime dhe mirembajtje te sistemeve ngrohje- ftohje si dhe ashensoreve.
Emërtime të tjera Tregtare: 2Z KONSTRUKSION SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.09.1996
Rrethi: Roskovec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 300 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Roskovec, Strum Fshati Suke i siperm, Nr 2, Rruga Strum - Suke, Km 3, Lagjja Zoga.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.03.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.08.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2021
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 15 748 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 11 053 705,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 25 101 744,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 9 279 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 365 369,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 13 062 128,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 274 199,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 497 689,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 452 547,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 898 229,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:155 260 813,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:149 704 781,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:228 225 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:107 230 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:114 708 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:107 818 068,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:59 793 597,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:83 870 882,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 82 237 982,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 49 053 941,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/L.Kanani