Skip to content

EDNA-FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-21 09:00:01
JSON

NIPT: K01515004T
Administrator: Ilmi Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i artikujve të përgjithshëm industrial, ushqimor, blektorial, makineri e pajisje elektroshtepiake.Tregtim të artikujve mjekësor si: medikamente, preparate farmaceutike e kozmetike me shumice e pakice. Importimi e eksportimi i tyre. Kontrolli i pajisjeve radiologjike.
Emërtime të tjera Tregtare: EDNA - FARMA sh.p.k.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000 000,00
Numri i pjesëve: 40 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Automjet me targe AA 793 A
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Ish Kombinati Josif Pashko, Laprake

Adresa:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga Vangjel Noti, Nr.169, Laprake, ish Kombinati Josif Pashko

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.07.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise; Zmadhimi i Kapitalit date 03.09.2005
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 27.11.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyrat Financiare 2018
Pasqyrat Financiare 2019
Pasqyrat Financiare 2020
Pasqyrat Financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 17 348 806,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 13 878 728,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 126 945,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 551 060,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 8 947 835,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 970 783,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 456 723,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 123 696,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 126 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 24 768 189,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:236 757 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:236 757 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:208 774 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:176 662 534,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:189 587 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:182 033 375,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:174 551 367,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 184 582 786,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 117 276 618,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 170 898 150,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja