Skip to content

T R A N S P L U S
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-12-26 16:00:00
JSON

NIPT: K02421004C
Administrator: Luan Meqemeja
Objekti i Veprimtarisë: Kryerjen e transportit te mallrave brenda dhe jashte vendit, hapjen e serviseve per makina.Punime,germim dheu,hapje rrugesh,kanalesh,shpim,tunele,mbi kalime e nenkalime,autostradave,digave,dhe veprave bonifikuese dhe ujore,ujesjellsave,linjave mbitokesore e nentokesore per energjine dhe telekomunikacionin. Transport rrugor nderkombetar mallrash per te trete e me qira. Transport rrugor nderkombetar i udhetareve.
Emërtime të tjera Tregtare: T R A N S P L U S
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.07.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 18 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Kashar YZBERISH Autobus Setra me targe AA325RC Tirane Tirane TIRANE IVECO FIAT, lloji ATV, me targe TR 8365 S Tirane Tirane TIRANE Terheqes Renault TR1524S Tirane Tirane TIRANE Tip RENO, TR 95-71 S Tirane Tirane TIRANE Tërheqës Renault me Targë AA 602 DI Tirane Tirane TIRANE Renault Frigorifer AA 095 BJ Tirane Tirane TIRANE Terheqes Renault AA132AK Tirane Tirane TIRANE Tip RENO, TR 95-72 S
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Rruga 3 Deshmoret, Kombinati Ushqimor, Nr.Pasurise 317/24, ZK.3866, Yzberish

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 117 358,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 873 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 031 934,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 368 779,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 4 211 714,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 6 362 149,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:58 106 640,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:70 032 902,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 68 588 499,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016