Skip to content

REAL COM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-09 11:42:35
JSON

NIPT: K12302006N
Administrator: Marjan Brraka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim dhe instalim pajisje dhe rrjete telefonike dhe të sistemeve të sigurimit. Prodhim i kompjuterave dhe aksesorëve të tyre, prodhim programesh të ndryshme dhe prodhim mobiljesh zyre. Tregti me shumicë dhe pakicë i prodhimeve kompjuterike dhe elektronike brenda dhe jashtë vendit. Dhënie e konsulencës në drejtim të organizimit për kompjuterizimin e shoqërive. Organizim kursesh për pregatitjen e analistëve dhe programatorëve. Kryerje operacionesh tregtare dhe financiare, import - eksport, mallrash ushqimore, industriale, të ndertimit etj. Shitblerje e pasurisë së paluajtshme, dhënia e tyre me qira dhe shërbime të ndryshme për shoqërite tregtare.Import -Eksport i gjeneratoreve me rreze X.
Emërtime të tjera Tregtare: REAL - COM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/09/2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 92 110 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Bogdani, H. 7, Ap. 3 ( pallati 11, ap. 2/5)

Adresa:
Tirane, Zona Kadastrale 8380, Nr i pasurise 11615-G12, Volumi 29, Faqe 12, Rruga "Gjon Muzaka, "Bogdaneve", Tirane, Garazh, Sip 60 m2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 09.06.2022
Akti i themelimit
Vendim I asamblese se ortakeve (2010)
Vendim I asamblese se ortakeve (2011)
Vendim I asamblese se ortakeve (2009)
Kontrate dhurimi kuotash (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e performances 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 281 568,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 19 304 129,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 35 408 413,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 774 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 32 854 772,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 32 280 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 42 464 413,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 466 441,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 17 383 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:72 439 353,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:80 000 696,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:121 456 224,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:50 907 252,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:130 821 488,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:131 685 090,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 126 099 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 58 332 779,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 82 777 809,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja