Skip to content

A.E.K.SECURITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-09 09:36:16
JSON

NIPT: K13001015A
Administrator: Arben Kazazi
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e sherbimeve te kategorive(a+b), Ruajtja dhe sigurimi i objekteve publike e private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizike e juridike. Sigurimi dhe shoqerimi i vlerave monetare e sendeve te çmuara gjate transportit.
Emërtime të tjera Tregtare: A.E.K.SECURITY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/07/2001
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, KOMB. TEKSTILEVE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.12.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 174 965,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 588 519,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -2 165 697,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 343 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 227 847,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 945 636,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 480 421,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 100 036,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 703 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 3 028 396,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 816 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 2 930 480,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 1 259 681,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:17 437 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:16 748 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 558 645,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:20 036 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:18 370 337,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 399 442,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 287 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 9 029 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 10 840 807,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 13 391 362,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 10 846 822,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 13 021 623,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 12 104 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 9 462 015,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani