Skip to content

HERTIS Zotëruese e disa koncesioneve Më shumë Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-12-01 13:16:50
JSON

NIPT: K22514201G
Administrator: Alba Kapidani
Objekti i Veprimtarisë: Studime e projektime në fushën e mjedisit e të mbetjeve urbane, sipërmarrje zbatime projektesh, studimesh në fushën e mjedisit dhe të mbetjeve urbane. Tregtim me shumice e pakice, imp-exp. të mallrave të ndryshëm materiale ndërtimi, transport mallrash, rikonstruksion godinash, projektim i veprave të ndryshëm. Operator i prodhimit të energjisë elektrike, prodhim i energjisë elektrike me vënie në përdorim të HEC-eve ekzistues e me ndërtimin e HEC-eve të rinj të kapaciteteve të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: HERTIS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV
Viti i Themelimit: 11.10.2000
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 318 264,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagja 28 Nentori, Pallati 109/1, prane Bankes Intesa San Paolo

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -122 743,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -17 804,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 30 194,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 128 258,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 183 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: -198 088,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 9 768 041,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 15 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014