Skip to content

FLENA RB

JSON

NIPT: K31404040G
Administrator: Flamur Bekteshi
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin e sherbimit te rojeve civile,per persona juridike,private dhe publike,ruajtja e vlerave monetare e shoqerimin e tyre,ruajtja e qetesise.Sigurimin e objekteve publike e private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizike e juridike dhe sigurimin e jetes e te shendetit te personave fizike,shtetas shqiptare e te huaj
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Sulejman Pasha, Pallati i Ri 9 katesh, kati perdhe, prane shkolles se mesme "Sinan Tafai"

Adresa:
FIER Lagjja 29 Nentori, zona kadastrale 8533, nr.pasurie 5/684-N5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 17 540 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 31 428 239,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 148 418,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 944 525,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:131 356 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 127 791 710,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015