Skip to content

"P I R R O"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-13 07:37:29
JSON

NIPT: K31419099E
Administrator: Spiro Ruço
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport,perpunim argjendi dhe ari, si unaza, varese, medaljone,zinxhire,vathe etj. Prodhim te suvenireve me baker,argjend, te lara ne ar ose argjend. Punime medalje.
Emërtime të tjera Tregtare: "P I R R O"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/02/1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 61 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Gjin Bue Shpata",5/1

Adresa:
Tirane, Njesia Nr. 5, Rruga Pjeter Bogdani, Njesia me Nr. 2/350+1-N6, Apartamenti Nr. 2, Zona Kadastrale 8270
Tirane, Rruga e Kavajes, Ish Kombinati Misto Mame, Ish reparti montimit te prodhim mobilje sha
Tirane, Rruga e Kavajes, Nr. 39, Tek tregu çam

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 13.09.2021
Akti i themelimit
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit date 23.12.2011
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit date 15.12.2011
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 552 302,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 450 744,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 821 594,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 270 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 859 257,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 899 979,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 643 628,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 180 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 614 148,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:110 861 336,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:125 118 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:101 340 980,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:113 052 864,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:91 660 792,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 449 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 64 677 780,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 46 870 260,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 41 658 288,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala